Världens bästa Olivia!

Äntligen fredag! Kommer hem trött från jobbet och vilken överraskning när jag öppnar dörren!! Olivia har städat, tänt ljus och står och lagar middag. Jag sätter mig i soffan och myser. Har världens bästa och mest underbara dotter!!

Por fin viernes! Llego cansada a la casa y qué sorpresa…cuando abro la puerta Olivia ha limpiado la casa, ha prendido velas y está cocinando la cena. Me siento en el sofá y espero que Olivia me avise cuando esté lista la comida. Olivia es la mejor hija en todo el mundo! Es maravillosa!!!

20120203-181854.jpg

3 svar på ”Världens bästa Olivia!

  1. Får jag och Ida sova hos er natten mellan 28/2-29/2… sen kommer jag och alla tre barnen och vill sova hos er 2/3-3/3. Funkar det? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *