Torra händer och sprickor

Har sprickor på nästan varenda fingertopp. Det gör så ont hela tiden, även när jag inte använder händerna. Inatt smörjde jag in händerna med glycerol och sov sedan med mina ekologiska bomullsvantar på hela natten. Händerna är jättemjuka idag. Sprickorna är fortfarande onda men jag ska upprepa proceduren inatt igen.
Vantarna är förresten till för just detta ändamål. Märket är Ecotools och de är jättesköna.

IMG_7892.JPG

2 svar på ”Torra händer och sprickor

  1. Fick Glycerol av Helena förra året. Hon köpte det på apoteket. Hon sa att hon använde det för att få mjuka händer när hon jobbade som narkossköterska. Läs på ingredienslistan på dina handkrämer eller andra mjukgörare. Glycerol finns nog med i alla. Jag vill däremot inte sova med plasthandskar en hel natt så vi köpte bomullsvantarna. Jag tror att jag köpte dem på Jordklok.se. Kan inte komma ihåg riktigt. Men sök på ecotools. Har flera sminkborstar av det märket också. De är bra. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *