Rolig lördag

Olivia och jag har haft en jätterolig dag ute på stan. Den började hos frisören. Olivia toppade håret vilket verkligen var på tiden. Sen åt vi lunch på ett nytt ställe som heter Bra dag. Den grekiska kycklingsalladen var gudomligt god. Måste äta där igen. Vi gick även till Meretes. Det är en ekologisk butik som jag inte varit till tidigare. Köpte i alla fall mycket färsk gurkmeja så att jag kan juica. Gjorde ett superfynd på Excellent. Köpte en jättefin kappa för 500 kr. Ni kan aldrig gissa vad ordinarie pris var… 6.599 kr! Antonio lagade en supergod linssoppa och nu bakar han sockerkaka. Ska bli gott att äta sen. Nu ska vi nog hitta en bra kvällsfilm. Trevlig kväll!

IMG_7851.JPG

IMG_7852.JPG

3 svar på ”Rolig lördag

  1. Vilken härlig dag och vilket fynd!! Finns det mycket saker på den ekologiska affären? Jag har fortfarande inte lyckats ta mig till nån sån affär här 🙁 kram

  2. Ja det fanns hur många saker som helst. Allt från färska grönsaker och frukt till mjölk från närliggande bönder och smink. Torrvaror, godis, även chicza. Jag skulle kunna gå omkring i timmar. Synd bara att det är lite dåliga öppettider.
    Det är alltid roligt att göra fynd. Särskilt när man sparar mycket pengar. Kram

  3. Jag önskar att jag hade mer tid att göra roliga saker… men det kanske kommer… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *