Länge sen sist

Nu har ni fått vänta länge på ett inlägg igen… Som vanligt.
Idag har Olivia och jag varit på både Djurmagazinet och Arken Zoo. Inne på Djurmagazinet bajsade han. Detta är andra gången inom loppet av två dagar. Och förstås var det samma tjej som jobbade också. Känns lite pinsamt faktiskt. Inne på Arken Zoo kissade han. Vi köpte i alla fall en säng till honom.
Olivia lagade middag idag. Hon dukar alltid fint och gör det enkla till festligt. Idag fick vi rostad potatis, lax och örtagårdsdressing. Till det en god sallad med sharonfrukt.
Nu ska vi snart sätta på kvällsfilm och mysa.

20130112-205822.jpg

4 svar på ”Länge sen sist

  1. Tack för tipset. Nu har jag ändrat. Undrade vilket format det skulle vara men jag orkade inte fråga, då hade det nog inte blivit något inlägg. Vad roligt att ni gör så mycket fruktdrinkar. Är det från boken vi fick av mamma?

  2. Ja, det är från den boken jag tänkte prova mig fram 🙂 det är jätteroligt!
    Kram

  3. Haha! Jag va tvungen att läsa ditt inlägg igen. Jag satt o funderade på Pax o hans bajs, jag trodde jag hade drömt det där med att han bajsar i butiken. Men de stod ju här! Tråkigt… hoppas ni får ordning på hans bajsande. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *