Kulturhuvudstad 2014

Vi bestämde oss för att åka ner till stan idag och se på invigningen av kulturhuvudstaden. Först tänkte vi ta bussen ner men ångrade oss när vi såg hur mycket folk det var på varje hållplats. Vi tog bilen istället och parkerade på Minervaskolan.
Det var hur mycket folk som helst på stan. Helt otroligt! Vi gick ner mot isen men vände om. Vi ville inte stå mitt i en folksamling med flera tusen människor. Olivia fick panik och började må dåligt. Vi gick till Waynes och fikade i väntan på att det skulle börja. När det väl började var det så mycket folk att man inte kunde se nånting alls. Olivia klättrade upp i ett träd vid Rex och kunde se ganska bra. Antonio och jag stod kvar på marken och såg lite på en TV skärm. Det var ändå ganska mäktigt med den samiska musiken, trummorna och avslutningen med fyrverkerier.
Sen orkade vi inte laga middag så vi gick in på pizzerian för att köpa med oss pizza hem. Fick vänta i 45 minuter! Hann ångra mig lite medan jag väntade. Nu är vi äntligen hemma och det ska bli skönt med lördagsmys och Melodifestivalen.

20140201-195837.jpg

20140201-195854.jpg

20140201-195911.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *