En lyckad natt

Sedan igår kväll har vi gjort som min kusin Jonas sagt, tagit ut honom på natten och även haft honom i sin transportbur. Pax har lyckats både kissa och bajsa varje gång. Jag ställde väckaren på kl 2 men han var så tyst o lugn så jag beslöt att vänta tills han sa till. Antonio vaknade vid 4 och då gick de ut med lyckat resultat. Idag ska jag ta Pax till Volvo innan jag börjar så får han vara med Antonio. Imorgon ska Helena, Jonas mamma, ta hand om honom. Hoppas att det går bra för båda. Nu ser vi julkalendern och myser. Snart dags att skjutsa Olivia till skolan.

20121213-072657.jpg

20121213-072710.jpg

7 svar på ”En lyckad natt

 1. Vad tror du om att han är hos Helena på dagarna? Lite som dagis. Antonio kan inte ha honom på jobbet hela dagarna. Vi ska göra ett försök idag med en halvdag. Helena har haft hund tidigare och tycker om dem. Jag tror att hon kan vara ganska bestämd också. I alla fall med Jonas var hon det. Jag hoppas i alla fall att det kan fungera med henne. Olivia blev lite ledsen men det är ju mest den första tiden tills han blivit större och blivit mer pålitlig. Visst? För tanken är ju att han i framtiden ska kunna vara ensam hemma. Precis som Sid och Aurora. Pax är jättesöt men jag blir nog aldrig en riktig hundälskare. Saknar livet innan. Om du kommer på fler tips så hör bara av dig. Kram

 2. Det är nog en bra lösning. I natt ( kunde inte sova) så läste på om rasen. Och som jag har förstått så gillar inte chihuahuan att vara själv utan är väldigt sällskaplig. Så här står de-

  ” En chihuahua behöver väldigt mycket uppmärksmhet och mänsklig kontakt.Klappa och klia är ett grundbehov för hunden.Den är en riktig knähund.De som har erfarenhet av chihuahua har förstått att chihuahuan är ett litet barn på fyra ben.
  Hunden gillar inte att vara ensam.Är du sådan som är tvungen att lämna din chihuahua ensam för några timmar per dag p.g.a. arbetet eller annat bör du fundera på att skaffa en hund till.”

  Jo precis man blir jätte låst av hund, och det är lite som att ha småbarn så här i början, dessutom väldigt tidskrävande.

  Kram

 3. Vad sött av dig att läsa på om chihuahuor när du inte kan sova. Antonio hade Pax på Volvo idag och hans chef sa åt honom att han absolut INTE får ha hunden där. Dessutom fick han en allergisk reaktion. Tråkigt. Vi får se hur det går hos Helena imorgon. Själv känner jag mig mest deprimerad och ledsen. Vill ändå så gärna att det ska fungera bra för Olivias skull. Ska bita ihop o försöka vara gladare.

 4. Det gick bra inatt också. Han uppförde sig bra hos Helena och hon lyckades ta ut honom varje gång han behövde. Hur lång tid brukar det ta om man lyckas ofta?

 5. Det är olika från hund till hund, upp till 4 månader minst får du nog räkna. Var lite knäpp tid att skaffa hund. Mycket lättare att ha valp på sommaren/vår. Dom tycker de är skönare att kissa inne på vintern, inte så kallt :p

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *