Första tussilagon

Cyklade till Mariehemskiosken på förmiddagen för att hämta ut ett paket till Antonio och då såg vi tussilago. Blir så glad av tussilago, vi plockade några stycken, men inte alla för de är så fina på marken.

20110419-113418.jpg

20110419-113432.jpg

2 reaktion på “Första tussilagon

  1. Underbart med tussilago! Trots att all snö är borta hos oss och vi har massor av blommor på tomten, snödroppar, krokus, tulpaner osv… så har jag ännu inte sett nån tussilago. Men vi har rejäl vår härnere, det är så skönt! Barnen sprang ute med shorts och linne i helgen. Vi har börjat grilla, satt upp studsmatta… det är så härligt att ha hus igen.

  2. Vissa säger det men jag tycker att hon blir mer och mer lik Antonio. Har ett foto från examen förra året och där är de hur lika varandra som helst. Du får se det nån gång. Tror förresten att Antonio har det på Facebook.
    Har alltid sagt det och säger det igen, vi bor på fel ställe…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *