Snapchat

Inspirerad av Jennys inlägg så får ni lite av mina bilder som jag sparat ner från veckans snappande. Det är jättekul att få stories från Jenny. Ibland kommer jag på mig själv att sitta och skratta högt för mig själv. 

Basisk mat

Idag gjorde Olivia en jättegod gryta från vår kokbok med alkaliska recept. Den innehåller olika bönor, sötpotatis och aubergine. Till det serverade hon raw blomkålsris. Jättegott och jättemättande. 

Ny juicelådan 

Kunde inte låta bli att beställa en till juicelåda. Idag gjordejag Karl-Alfred. Den blev god fastän Olivia blandade ner nässelpulver. Tog även lite mindre ananas och lite mer citron. Gillar inte när juicen är söt. 


Olivia testar nya smakupplevelser också. 

Raw middag

Idag testade vi att äta raw middag med fyllda paprikor. Lite groddar till det. Det blev jättegott. Inte det godaste och mest mättande jag ätit i mitt liv men det funkade. Samvetet mår kanske bäst eftersom jag inte åt upp någons barn. Recept från ”Raw food på svenska”.

Frukost

Igår såg jag dokumentären Forks over knives  och inser att vi måste sluta med mejeriprodukter också.  Äter därför min macka med fröpasta isället för smör idag. Bytte ut mjölken i teet mot havremjölk. Måste hitta ett bra glutenfritt bröd också. Det är mycket som måste göras och jag är ledsen att halva mitt liv redan passerat innan jag fattade detta. Bättre sent än aldrig…