Klart som korvspad

Det här med bokföring är så lätt att förstå när jag får det förklarat för mig. Jag tror till och med att jag ska komma ihåg det som sägs i två veckor… Men icke. Nu känns det som korvstoppning i huvudet. Jag måste ringa Jenny. Har lyckats på egen hand i 3 minuter i alla fall.  

 

IKEA

Efter middagen åkte vi iväg en sväng till IKEA. Köpte galgar i vanlig ordning, vita den här gången, och två glas till. Vi hade knappt några dricksglas så för några veckor sen köpte vi nya. De var så behagliga så nu ville jag köpa fler. Glömde förstås att ta bild på IKEA så ni får nöja er med en bild av oss på väg hem.  

 

På väg hem

Nu är vi på väg hem efter några dagar i Norrland och en halv övernattning hos Jenny och Micke. Solen skiner och vi har verkligen toppenföre. Hoppas att det inte börjar regna. Min sko som hade trampat i lera visade sig vara hundbajs. När jag satte mig i bilen på väg från Jenny så kände jag den hemska odören. Nu har jag sköljt av den inne på Max. Använde ett sugrör för att peta bort allt äckligt hundbajs. Varför plockar folk inte upp efter sina hundar?! 

   

Hemma hos pappa

Har inte varit till Kusmarksliden sen begravningen. Som jag längtat hit! Det är ganska mycket snö, men mindre än jag trodde. Idag är det varmt och soligt. Vi har varit på långpromenad med vovvarna. De har sprungit på lägdorna. Nu ska vi snart till farmor och äta palt.  img_3128image

image